Meniu

Karšti patiekalai

Kiaulienos nugarinės kepsnys su baravykų (voveraičių) padažu
Kiaulienos karbonado kepsnys
Paukštienos file kepsnys
Paukštienos kepsnys su voveraičių padažu
Paukštienos vėrinukai
Paukštienos „kaselės“
Įdaryta paukštienos krūtinėlė su Fetos sūriu
Užkepta ir troškina paukštiena su baltu padažu
Kepti šonkauliai
Kiaulienos šašlykas su ryžiais
Kiaulienos arba paukštienos suktinis su faršu
Kiaulienos arba paukštienos suktinis su sūriu ir daržovėmis
Kiaulienos faršo suktinis su daržovių ir sūrio įdaru
Kiaulienos guliašinė mėsa su voveraičių arba pievagrybių baltu padažu
Kepta ir troškinta kiaulienos nugarinė (marinuota raudoname vyne su raudonu padažu)
Žuvis (menkė, lydeka, lašiša) kepta su baltu padažu, troškintomis daržovėmis arba ryžiais
Bulvių plokštainis
Tarkuotų bulvių cepelinai
Troškinti kopūstai su parūkytomis dešrelėmis arba keptais šonkauliais
Raugintų kopūstų sriuba
Šaltibarščiai
Sultinys su kibinais

Mišrainės, užkandėlės ir salotos

Mišrainė su dešra
Dešra (virta), fermentinis sūris, obuolys, pomidoras, agurkas, druska ir pipirai pagal skonį, majonezas.
Pievagrybių mišrainė
Pievagrybiai, konservuoti kukurūzai, fermentinis sūris, poras, šviežias agurkas, majonezas, krapai, petražolės.
Užkandėlė
Duona (kepta) sūris, obuolys, silkė, poras, b. pupelės, majonezas.
Rūkytos vištienos mišrainė
Rūkyta vištiena, konservuoti ananasai, konservuoti kukurūzai, česnakas, majonezas.
Žiedinių (kalafiorų) kopūstų mišrainė Nr.1
Žiedinis kopūstas, morkos (žalios), žemės riešutai be luobelių, razinos, poras, majonezas.
Žiedinių (kalafiorų) kopūstų mišrainė Nr.2
Žiedinis kopūstas, pomidorai, švieži agurkai, poras, krapai, petražolės, majonezas.
Vištienos mišrainė
Kepta arba rūkyta vištos krūtinėlė, konservuoti ananasai, marinuoti salierai (galima ir nedėti salierų), marinuoti pievagrybiai, graikiniai riešutai, druska, majonezas.
Gaivi vištienos mišrainė
Kepta vištienos krūtinėlė, pekino kopūstas, vynuogės, (galima naudoti konservuotus ananasus ar persikus) saulėgrąžos, druska, majonezas.
Gaivi burokėlių mišrainė
Virti burokėliai, obuolys, druska, majonezas.
Gaivi ryžių mišrainė
Virti ryžiai, virtos morkos, obuolys, krapai, petražolės, poras, žali agurkai, majonezas.
Balto kopūsto gaivi mišrainė
Kopūstas, vynuogės, saulėgrąžos, alyvuogių aliejus.
Salotos „Daržovių asorti“
Pomidorai, pekino kopūstas, žali agurkas, poras, krapai, petražolės, alyvuogių aliejus.
Balta (naminė) mišrainė
Virtos bulvės, rauginti agurkai, žali agurkai, konservuoti žirneliai, virtos morkos, dešra (galima ir be jos), poras, majonezas.
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėmis
Fermentinis sūris, česnakas, krabų lazdelės, virti burokėliai, virti kiaušiniai, druska, majonezas.
Salotos su lašiša ir fetos sūriu
„Aisbergo“ salotos, Kininis kopūstas, agurkai, paprika saldžioji, lašiša, sūdyta ar rūkyta, feta sūris, bazilikas, džiovintas, citrina, alyvuogių aliejus, juodieji pipirai.
Traškios vištienos salotos
Skrudinta balta duonos,keptos paukštienos file, alyvuogių aliejaus, švieži bazilikai, česnakas, pomidorai, žali agurkai, salotos.
Aisbergo salotos
„Aisbergo“ salotos, avokadai, agurkai, alyvuogės juodosios, česnakai, alyvuogių aliejus, druska,
juodieji pipirai.
Aisbergo salotos su lašiša
„Aisbergo“ salotos, svogūnas mėlynasis, pomidorai, avokadas, lašiša, alyvuogių aliejus, prieskoniai.
Pomidorai su feta sūriu
Pomidorai, Feta sūris, česnakas, švieži kalendra, alyvuogių aliejus, druska, pipirai, prieskoniai.
Žaliosios salotos
Agurkai, pomidorai, paprika, alyvuogės be kauliukų, Feta sūris, raudonasis svogūnas, salotos, alyvuogių aliejaus, česnakas, bazilikas, citrinos sultys.
Cezario salotos
Gūžės „aisbergo“ salotos, skrudintas batonas, tarkuotas parmezanas arba Džiugas, česnakas, ančiuviai, grietinė, citrinos sultys, alyvuogių aliejaus.
Graikiškos salotos
Pomidorai, raudona paprika, geltona paprika, šviežūs agurkai, mėlynasis svogūnas, fetos sūris, juodosios alyvuogės (be kauliukų), alyvuogių aliejaus, citrinos sultys, raudonėlis, bazilikas, druska, pipirai.

Šalti užkandžiai

Įdaryta žuvis (lašiša/sterkas)
Galantinas (višta, įdaryta džiovintomis slyvomis/pistacijomis)
Kiaulienos/jautienos liežuvis (su krienų padažu/majonezu)
Mėsos asorti (kiaulienos ir vištienos vyniotiniai)
Mėsa drebučiuose (paukštiena/kiauliena)
Žuvies asorti (žuvies vyniotinis, įdaryti kalmarai)
Silkė su pievagrybiais ir saulėgrąžomis
Silkė saldžiarūgščiame padaže
Silkė rusiškai (su svogūnais)
Silkė su burokėliais „pataluose“
Silkė su ananasais, kukurūzais ir majonezu
Silkė su ananasais, graikiškais riešutais, razinomis ir majonezu
Silkė su daržovėmis ir graikiškais riešutais (aliejinė)
Kepta žuvis tešloje
Kepti žuvies „kamuoliukai“ su aguonomis
Kepta žuvis su sezamu
Kepta paukštiena (kaimiškai)
Kepta paukštienos file su sezamu
Keptos paukštienos „kamuoliukai“ su saulėgrąžomis
Įdarytos krabų lazdelės
Krabų lazdelės tešloje
Lašišos užkandis (silpnai sūdyta lašiša, sūris, petražolės, špinatai)

Alaus stalui

Kepti kalmarų žiedai
Kepti svogūnų žiedai
Sūrio „kamuoliukai‘
Kepta duona
Keptos krevetės
Parūkytos kiaulės ausytės
Sūrio asorti
Vieno kąsnio sumuštiniai