Karšti patiekalai
Kiaulienos nugarinės kepsnys su baravykų (voveraičių) padažu |
Kiaulienos karbonado kepsnys |
Paukštienos file kepsnys |
Paukštienos kepsnys su voveraičių padažu |
Paukštienos vėrinukai |
Paukštienos „kaselės“ |
Įdaryta paukštienos krūtinėlė su Fetos sūriu |
Užkepta ir troškina paukštiena su baltu padažu |
Kepti šonkauliai |
Kiaulienos šašlykas su ryžiais |
Kiaulienos arba paukštienos suktinis su faršu |
Kiaulienos arba paukštienos suktinis su sūriu ir daržovėmis |
Kiaulienos faršo suktinis su daržovių ir sūrio įdaru |
Kiaulienos guliašinė mėsa su voveraičių arba pievagrybių baltu padažu |
Kepta ir troškinta kiaulienos nugarinė (marinuota raudoname vyne su raudonu padažu) |
Žuvis (menkė, lydeka, lašiša) kepta su baltu padažu, troškintomis daržovėmis arba ryžiais |
Bulvių plokštainis |
Tarkuotų bulvių cepelinai |
Troškinti kopūstai su parūkytomis dešrelėmis arba keptais šonkauliais |
Raugintų kopūstų sriuba |
Šaltibarščiai |
Sultinys su kibinais |
Mišrainės, užkandėlės ir salotos
Mišrainė su dešra Dešra (virta), fermentinis sūris, obuolys, pomidoras, agurkas, druska ir pipirai pagal skonį, majonezas. |
Pievagrybių mišrainė Pievagrybiai, konservuoti kukurūzai, fermentinis sūris, poras, šviežias agurkas, majonezas, krapai, petražolės. |
Užkandėlė Duona (kepta) sūris, obuolys, silkė, poras, b. pupelės, majonezas. |
Rūkytos vištienos mišrainė Rūkyta vištiena, konservuoti ananasai, konservuoti kukurūzai, česnakas, majonezas. |
Žiedinių (kalafiorų) kopūstų mišrainė Nr.1 Žiedinis kopūstas, morkos (žalios), žemės riešutai be luobelių, razinos, poras, majonezas. |
Žiedinių (kalafiorų) kopūstų mišrainė Nr.2 Žiedinis kopūstas, pomidorai, švieži agurkai, poras, krapai, petražolės, majonezas. |
Vištienos mišrainė Kepta arba rūkyta vištos krūtinėlė, konservuoti ananasai, marinuoti salierai (galima ir nedėti salierų), marinuoti pievagrybiai, graikiniai riešutai, druska, majonezas. |
Gaivi vištienos mišrainė Kepta vištienos krūtinėlė, pekino kopūstas, vynuogės, (galima naudoti konservuotus ananasus ar persikus) saulėgrąžos, druska, majonezas. |
Gaivi burokėlių mišrainė Virti burokėliai, obuolys, druska, majonezas. |
Gaivi ryžių mišrainė Virti ryžiai, virtos morkos, obuolys, krapai, petražolės, poras, žali agurkai, majonezas. |
Balto kopūsto gaivi mišrainė Kopūstas, vynuogės, saulėgrąžos, alyvuogių aliejus. |
Salotos „Daržovių asorti“ Pomidorai, pekino kopūstas, žali agurkas, poras, krapai, petražolės, alyvuogių aliejus. |
Balta (naminė) mišrainė Virtos bulvės, rauginti agurkai, žali agurkai, konservuoti žirneliai, virtos morkos, dešra (galima ir be jos), poras, majonezas. |
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėmis Fermentinis sūris, česnakas, krabų lazdelės, virti burokėliai, virti kiaušiniai, druska, majonezas. |
Salotos su lašiša ir fetos sūriu „Aisbergo“ salotos, Kininis kopūstas, agurkai, paprika saldžioji, lašiša, sūdyta ar rūkyta, feta sūris, bazilikas, džiovintas, citrina, alyvuogių aliejus, juodieji pipirai. |
Traškios vištienos salotos Skrudinta balta duonos,keptos paukštienos file, alyvuogių aliejaus, švieži bazilikai, česnakas, pomidorai, žali agurkai, salotos. |
Aisbergo salotos „Aisbergo“ salotos, avokadai, agurkai, alyvuogės juodosios, česnakai, alyvuogių aliejus, druska, juodieji pipirai. |
Aisbergo salotos su lašiša „Aisbergo“ salotos, svogūnas mėlynasis, pomidorai, avokadas, lašiša, alyvuogių aliejus, prieskoniai. |
Pomidorai su feta sūriu Pomidorai, Feta sūris, česnakas, švieži kalendra, alyvuogių aliejus, druska, pipirai, prieskoniai. |
Žaliosios salotos Agurkai, pomidorai, paprika, alyvuogės be kauliukų, Feta sūris, raudonasis svogūnas, salotos, alyvuogių aliejaus, česnakas, bazilikas, citrinos sultys. |
Cezario salotos Gūžės „aisbergo“ salotos, skrudintas batonas, tarkuotas parmezanas arba Džiugas, česnakas, ančiuviai, grietinė, citrinos sultys, alyvuogių aliejaus. |
Graikiškos salotos Pomidorai, raudona paprika, geltona paprika, šviežūs agurkai, mėlynasis svogūnas, fetos sūris, juodosios alyvuogės (be kauliukų), alyvuogių aliejaus, citrinos sultys, raudonėlis, bazilikas, druska, pipirai. |
Šalti užkandžiai
Įdaryta žuvis (lašiša/sterkas) |
Galantinas (višta, įdaryta džiovintomis slyvomis/pistacijomis) |
Kiaulienos/jautienos liežuvis (su krienų padažu/majonezu) |
Mėsos asorti (kiaulienos ir vištienos vyniotiniai) |
Mėsa drebučiuose (paukštiena/kiauliena) |
Žuvies asorti (žuvies vyniotinis, įdaryti kalmarai) |
Silkė su pievagrybiais ir saulėgrąžomis |
Silkė saldžiarūgščiame padaže |
Silkė rusiškai (su svogūnais) |
Silkė su burokėliais „pataluose“ |
Silkė su ananasais, kukurūzais ir majonezu |
Silkė su ananasais, graikiškais riešutais, razinomis ir majonezu |
Silkė su daržovėmis ir graikiškais riešutais (aliejinė) |
Kepta žuvis tešloje |
Kepti žuvies „kamuoliukai“ su aguonomis |
Kepta žuvis su sezamu |
Kepta paukštiena (kaimiškai) |
Kepta paukštienos file su sezamu |
Keptos paukštienos „kamuoliukai“ su saulėgrąžomis |
Įdarytos krabų lazdelės |
Krabų lazdelės tešloje |
Lašišos užkandis (silpnai sūdyta lašiša, sūris, petražolės, špinatai) |
Alaus stalui
Kepti kalmarų žiedai |
Kepti svogūnų žiedai |
Sūrio „kamuoliukai‘ |
Kepta duona |
Keptos krevetės |
Parūkytos kiaulės ausytės |
Sūrio asorti |
Vieno kąsnio sumuštiniai |